Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

2 de març del 2018

Selecció de participants per al Certamen de Lectura en Veu Alta

Bon dia! Aquest dimarts, 27 de febrer, i dijous, 1 de març, a la biblioteca, vam fer la selecció d'alumnes participants al Certamen de Lectura en Veu Alta.

Dimarts van llegir els alumnes de 1r d'ESO, candidats a participar a la categoria de Corsaris, i els alumnes d'Aula d'Acollida, candidats a la categoria de Timoners. Dijous van llegir, per parelles i grups de tres, els alumnes de 4t d'ESO, que es presentaran a la categoria de Tropa de Corsaris.

Els alumnes van venir a la biblioteca i van llegir fragments de les novel·les proposades per a les seves categories: Adam i Thomas, d'Aaron Appelfeld, Xaval gras en menja el món, de K.L.Going, i Dràcula, de Bram Stoker.

Mentre llegien, el jurat, format per tres professores de Llengua i la tutora de l'Aula d'Acollida, va valorar la lectura tenint en compte diversos aspectes: posició del cos, volum, fluïdesa, articulació, ritme, entonació, pauses i expressivitat. Després de deliberar, van decidir els participants definitius per als quarts de final del dia 11 d'abril a Palafrugell.

Finalment, els participants seran:

1r ESO:
Martina Santana
Nil Viñals (suplent)

4t ESO:
Luna Nieto, Adrià Castelló i Rajae Souitou
Àlex Gómez, Pilar Elorza i Wojtek Szczepanczyk (suplents)
 
Aula d'Acollida:
Bairon Ponce
Celeste Lozano (suplent)

Durant la sessions de lectura, l'Hicham el Abdellaoui i la Coral d'Alfonso van fer fotografies que ens han fet arribar per a il·lustrar aquesta publicació. Moltes gràcies a tots dos! Moltíssimes gràcies també als alumnes que vau assistir com a públic! I, per últim, felicitem a tots els participants i animem als guanyadors per als quarts de final! Endavant, lectors i lectores!



 

A dalt, els dos alumnes participants de 1r d'ESO: la Martina Santana i en Nil Viñals. Al mig, dos dels participants de 4t d'ESO: l'Àlex Gómez i la Luna Nieto. A baix, els dos alumnes participants de l'Aula d'Acollida: la Celeste Lozano i en Bairon Ponce.