Frase cèlebre sobre biblioteques



Siempre imaginé que el Paraíso sería algun tipo de biblioteca.

Jorge Luis Borges (1899-1986). Escriptor argentí

29 de gener del 2018

El poder de la paraula I: Quin munt de llibres!

Bon dia a tothom! Demà és la Diada de la Pau i enguany s'ha decidit que el tema que tractarem serà "El poder de la paraula". 

Durant aquesta setmana anirem fent entrades al blog a l'entorn del tema de la pau i els valors amb què està relacionada.

Per començar, us fem arribar una proposta: Excuses per llegir algun llibre més. Quin munt de llibres!

Com que la paraula té molt de poder i als llibres n'hi ha moltes, de paraules, hem pensat que ens podríem proposar un repte: fer un munt de llibres virtual que arribi a tenir l'alçada d'algun edifici emblemàtic del nostre municipi. 

I... què us semblaria si també hi participessin les escoles de Primària? Entre tots, ens podríem proposar un repte prou atractiu com per a motivar-nos a llegir, no creieu?

Vinga, doncs, ens posem en marxa i comencem a fer gestions per a apuntar-nos a l'activitat! 

Primer de tot, cal que fixem l'edifici o monument que ens servirà de referència per a intentar assolir el repte: la torre de 10 metres del Castell de Calonge? Què us semblaria? Teniu altres propostes? Va, que entre tots podem triar!

Podem fer servir la taula de registre del projecte "Lectura a l'Aula" per anar comptabilitzant els llibres llegits i, així, anar fent pila, no?

Ens posem a treballar! D'aquí pocs dies rebreu notícies! Estigueu atents!


En primer pla, torre quadrada del castell de Calonge proposada pel repte.